• BCC_CSR_700.jpg
  • Dessert-700.jpg
  • Swing-700.jpg

RESPONSIBLE HOSPITALITY

Drivkraften i vores forretning

Bella Center Copenhagen er en del af Bellagroup hvor der arbejdes ud fra begrebet Responsible Hospitality. Dette værdigrundlag betyder at vi altid bestræber os på at være være bæredygtige inden for alle vores forretningsområder, og dermed føre en 360 graders strategisk tilgang til bæredygtighed. Vi tror på at bæredygtighed er en ganske god forretning, der gavner miljø, mennesker og samfundet. 

Energibesparelser i Bella Center Copenhagen 
 
En af de mange bæredygtige tiltag har til formål at mindske det samlede energiforbrug i Bella Center Copenhagen. Som et led i processen har Bellagroup indgået et samarbejde med Schneider Electric A/S, der har hjulpet med at udarbejde en ny indeklimastrategi. Samarbejdet har muliggjort tracking af vores energiforbrug i specifikke områder i huset, hvilket har generet værdifuld data, vi har kunne benytte til at optimere brugen af ressourcer samt til at sætte nye bæredygtige mål for energiforbruget. 
 
Som en del af omstillingen til mere energirigtig drift er vores medarbejdere også blevet oplyst om energiforbrug og ressourceoptimering, således at de kan have det for øje i deres respektive arbejdsområder.
 

Klik her og læs mere om hvordan vi arbejder ud fra begrebet Responsible Hospitality

 

Fakta
Viste du, at Bellagroup bl.a. ejer et af Danmarks mest bæredygtige hoteller, Crowne Plaza Copenhagen Towers?

KLIK HER og få et større indblik i hvordan vi arbejder ud fra begrebet Responsible Hospitality.

Green Key
Bella Center Copenhagen er Green Key-certificeret, og vi har dermed forpligtet os til at sætte en høj standard indenfor vores miljøarbejde.

Kontakt
Du er også velkommen til at kontakte os via meetsales@bellagroup.dk