• BCC_fb_food_700.jpg
  • BCC_fb_outlet_700.jpg
  • BCC_fb_sukaiba.jpg

Mad og drikke til dit arrangement

Velsmagende kvalitet med fokus på bæredygtighed

I Bella Center Copenhagen elsker vi god mad. Men vi elsker især god mad, når det er baseret på de bedste råvarer og er tilberedt med omtanke. Vores bæredygtige principper gælder derfor ligeledes vores tilgang til al mad, vi serverer. Vi benytter bæredygtige og lokale råvarer ingredienser i det omfang, det er muligt og stiller høje krav til vores leverandører i forhold til dyrevelfærd og miljøhensyn. Det betyder, at al mad vi serverer, er baseret på nøje udvalgte og friske råvarer, der giver en smagfuld og lækker madoplevelse.

Vil du vide mere om vores bæredygtige tilgang? Læs mere på www.responsiblehospitality.dk 

Forplejning til dit event
Vi kan tilbyde alt fra ’Nyt Nordisk’ såsom ’Skapas’ (Skandinavisk Tapas) til nordiske klassikere, tallerkenservering, buffet eller sjove anderledes indpakninger i specialmaterialer. Har du særlige ønsker, laver vi også gerne skræddersyede løsninger til afviklingen af netop dit arrangement. Det kræver et stærk Food & Beverage-team. Derfor har vi allieret os med dygtige medarbejdere med stor erfaring og medarbejdere med indblik i, hvad der rører sig på den altid skiftende madscene. Vores Food & Beverage-team er netop sammensat på denne måde og formår derfor at løfte meget forskellige opgaver med udgangspunkt i en bred kulinarisk palet.

Lidt om vores faste spisesteder

Orangu Lounge: Nyd en god kop kaffe og en pause i vores hyggelige og lyse Orangu Lounge. Udover kaffe, har vi snacks og salater på menuen, og til den søde tand serverer vi lækre kager og friskbagte croissanter til at fuldende din kaffepause – perfekt til den lille sult. Vores bæredygtige ’Orang Utan’ kaffe fra Sumatra leveres af Kontra Coffee og er resultatet af et ganske særligt projekt, der støtter både de bæredygtige kaffebønder, de truede orangutanger og sikrer bevaring af dele af regnskoven. Resultatet er en lækker kaffe, der er god for både smagsløg, natur og den lokale økonomi.

FOOD GRAB: Hvis det skal gå hurtigt, kan du med fordel lægge vejen forbi FOOD GRAB. Her serveres sprøde panini, spicy Chili Stew og lækre Chinaboxes. På trods af at vi kalder det fast food, er det absolut ikke på bekostning af råvarer og kvalitet, som stadig er af højeste standard.

THE GASTRO: I vores store, lyse café THE GASTRO serverer vi alt fra brasserie-retter, smørrebrød og gourmet hotdogs til snacks og sødt. THE GASTRO er den største af vores spisesteder, så nyd dit måltid i den fine og stemningsfyldte café, der er designet og indrettet af Helle Flou.

 

Fakta
Blandt vores leverandører finder du bl.a. Hopballe Mølle, Nordjysk Naturkød, Grambogård, Orang Utan Kaffe og Øllingegaard Mejeri. 

Læs mere om vores nøje udvalgte leverandører her

Kontakt
Du er også velkommen til at kontakte os via meetsales@bellagroup.dk

SMILEY
Se smiley