Vores Faciliteter

Hos Bella Center Copenhagen byder vi velkommen i unikke rammer og faciliteter, hvor vi kan udarbejde et alsidigt og tilpasset program til alle typer og størrelser af events. Vi afholder blandt andet firmafester, og med mere end 30 års erfaring har vi utallige muligheder for at skabe den perfekte fest. Læs mere om vores festpakker her.

Hos os er planlægning af møder og konferencer en naturlig del af hverdagen, og som arrangør kan du derfor være sikker på de bedste forudsætninger for et godt resultat.

Vores møde- og konferenceafdeling tænker i helheder og har fokus på alle aspekter – helt ned til mindste detalje. Nøgleordene er fleksibilitet, engagement og et personligt, unikt samarbejde omkring ethvert arrangement – uanset arrangementets størrelse.

Full Service-koncept

All-round service og rådgivning

Bella Center Copenhagen har mange års erfaring med afvikling af alle typer af events, og vi tilbyder all-round service og rådgivning til vores mange kunder. Vi kalder det et Full Service-koncept, hvor vi bl.a. hjælper med standindretning, registreringsfaciliteter, IT-løsninger, forplejning, sikkerhedspersonale, rengøring, udsmykning - eller det du lige har brug for.

Hybrid og digitale løsninger

Hybrid og digitale løsninger til events

Behovet for at mødes både virtuelt og fysisk er vokset, og derfor tilbyder alle Bellagroups hoteller og mødesteder i København naturligvis muligheden for både små og store digitale løsninger til dine møder.
Vi tilbyder alt fra simple onlineløsninger til store hybrid events med virtuelle stande. Alt kan lade sig gøre. 

floorplans og faciliteter

Se oversigt over faciliteter

Har du brug for et hurtigt overblik over Bella Center Copenhagens 65.000 kvadratmeter event space, kan du se nærmere på vores floor plans. Vores haller kan opbygges efter dine behov og vi har bl.a. 48 permanente mødelokaler og auditorier til rådighed.

Slut billede